جلسه کمیته ترتیب طرح بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳ - ۱۵:۱۲
جلسه کمیته ترتیب طرح بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت دایر گردید

۳ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش    
جلسه‌ کمیته ترتیب طرح بودیجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ریاست مالی و حسابی این وزارت با حضور اعضای کمیته به منظور بحث روی چگونگی ترتیب طرح بودیجه جامع و کامل برای وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه به سرپرستی مولوی ضیا الدین‌ واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسای ریاست‌های سکتوری وزارت زراعت و  متخصصان بخش پلان و مالی این وزارت  دایر گردید.
در این جلسه روساء حاضر در مورد  چگونگی ترتیب طرح بودیجه پیشنهادی سال ۱۴۰۳ پیشنهادات و نظریات شان را جهت بهبود طرح متذکره شریک ساخت و خواستار گنجانیدن آن در طرح بودیجه سال آینده شدند.
مطابق به هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کمیته با حضور متخصصین و روئسای سکتوری وزارت زراعت تشکیل گردیده است که یک طرح جامع بودیجه برای سال آینده ترتیب نمایند تا به اساس آن خدمات بیشتری برای دهقانان و مالدارن کشور اراییه گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها