جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۲ - ۱۴:۴۲
جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی برگزار شد 

۲۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
۱۵ محرم  ۱۴۴۴ هـ.ق
جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی تحت ریاست مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد
این جلسه به ادامه جلسات قبلی  جهت تحقق حکم امیر المومنین شیخ هبته الله آخند زاده حفظه الله مبنی بر اجاره دهی زمین‌های مازاد دولتی برگزار شده بود که قبلا کمیته‌های کاری در این بخش متشکل از کارمندان وزارت زراعت و اداره اراضی تشکیل گردیده بود و  کمیته متذکره مسوده طرزالعمل اجاره دهی را ترتیب کرده است که در این جلسه روی نهایی سازی و پیشکش آن به رهبری امارت اسلامی کار صورت گرفت.
 قرار است پس از نهایی سازی این طرزالعمل جهت منظوری به امیر المومنین شیخ هبته الله آخند زاده حفظه الله فرستاده شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۲
Background image

سفر رییس تحقیقات تطبیقی و توافقی به ولایت بلخ

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
رییس تحقیقات تطبیقی و توافقی داکتر محمد رفیع باوری همراه با غیاث‌الدین غنی‌زاده آمر تحقیقات آفات و امراض و محمد افضل قریشی مدیر تحقیقات اصلاح غله‌جات، به مدیریت عمومی. . .

بازگشت به خبرها