جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۲ - ۱۴:۴۲
جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی برگزار شد 

۲۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
۱۵ محرم  ۱۴۴۴ هـ.ق
جلسه نهایی سازی طرزالعمل اجاره دهی زمین‌های دولتی تحت ریاست مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد
این جلسه به ادامه جلسات قبلی  جهت تحقق حکم امیر المومنین شیخ هبته الله آخند زاده حفظه الله مبنی بر اجاره دهی زمین‌های مازاد دولتی برگزار شده بود که قبلا کمیته‌های کاری در این بخش متشکل از کارمندان وزارت زراعت و اداره اراضی تشکیل گردیده بود و  کمیته متذکره مسوده طرزالعمل اجاره دهی را ترتیب کرده است که در این جلسه روی نهایی سازی و پیشکش آن به رهبری امارت اسلامی کار صورت گرفت.
 قرار است پس از نهایی سازی این طرزالعمل جهت منظوری به امیر المومنین شیخ هبته الله آخند زاده حفظه الله فرستاده شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۶
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان واجد شرایط در ولسوالی دشت قلعه خبر می‌دهد.
به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

در سه ولسوالی ولایت قندهار برای ۷۶۳ دهقان تخم اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار با تلاش خود و به حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و با همکاری. . .

بازگشت به خبرها