جلسه مشورتی غنی سازی مسوده قانون تخم‌های بذری برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۳:۴۶
جلسه مشورتی غنی سازی مسوده قانون تخم‌های بذری برگزار شد 

۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه مشورتی جهت غنی سازی مسوده قانون تخم‌های بذری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و شماری از مسوولان و متخصصین وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
در این جلسه متخصصین به مدت سه روز نظریات شان را پیرامون غنی سازی مسوده قانون تخم‌های بذری کشور بیان کرده و جوانب مختلف تخنیکی مسوده را به بحث می‌گیرند. 
در افتتاح این برنامه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار در بخش مصوده قانون تخم‌های بذری را یک کار بنیادی در بخش زراعت دانسته علاوه کرد" افغانستان یک کشور زراعتی است و اگر ما بنیاد زراعت را مستحکم سبازیم کشور ما نیز مستحکم می‌باشد و همین گونه تخم‌های بذری و چگونگی استفاده از آن نیز بنیاد زراعت را تشکیل می‌دهد که اگر قانون تخم‌های بذری خوب تهیه شود و مطابق به واقعیت‌ها و نیازمندی کشور ترتیب گردد تا حدود زیادی مشکلات دهقان کشور حل می‌گردد".
در همین حال معین زراعت و مالداری تاکید بر کار عملی در سکتور زراعت و مالداری کرده و از متخصصین وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد خواست که بیشتر جنبه‌های عملی و بنیادی کار را در نظر بگیرند تا خالی‌گاه‌ها و مشکلات در سکتور زراعت کشور حل گردد.
وزارت زراعت به منظور حفظ کیفیت تخم‌های اصلاح شده بذری پروسیجرهای مشخصی دارد که آن را تطبیق می نماید و به منظور کنترول کیفیت آن  یک ریاست در وزارت زراعت تحت عنوان ریاست تصدیق دهی تخم‌های بذری فعالیت دارد که تخم‌های بذری پس از دریافت تصدیق کیفیت از سوی آن اجازه توزیع و کشت را دریافت می کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها