جلسه رهبری وزارت زراعت به منظور ارزیابی کارکردها دایر گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ - ۱۱:۱۹
جلسه رهبری وزارت زراعت به منظور ارزیابی کارکردها دایر گردید

۲۱ جدی ۱۴۰۲ ه‍.ش
جلسه‌ رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی محمود مظلوم رئیس ریاست اراضی، روساء و متخصصان وزارت زراعت به منظور ارزیابی کارکرده‌ها و تهیه پلان‌های جدید دایر گردید.
در آغاز جلسه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت پیرامون توقعات دهقانان و مالدارن از وزارت زراعت سخن زده علاوه کرد"  توقع و امید مردم  از وزارت زراعت زیاد است تا برای شان کار و خدمت صورت گیرد، همه مسوولان وظیفه دارند که صادقانه، مخلصانه و با سعی تلاش زیاد کار نمایند تا در این ملک پیشرفت بیاید و نیازمندی‌های مردم هم برآورده شود".
بعد از آن مولوی بازمحمد فیضان پیرامون مسوولیت‌ها و مکلفیت روساء در کمیته‌ها صحبت نموده و از حاضران خواست گزارش فعالیت‌های خویش را   در زمان معین آن با رهبری وزارت زراعت شریک سازند تا رهبری وزارت در چارچوب آن تصامیم لازم را جهت رشد و انکشاف سکتور زراعت اتخاذ نماید.
در جریان جلسه روساء و متخصصان گزارش فعالیت‌های شان را در مورد تهیه طرح ایجاد کمپلکس‌های زراعت و مالداری، طرح استفاده موثر از زمین‌های کانال قوش‌تپه، فعالیت در فارم‌های تحقیقاتی، مسائل مالی و بودجه، گزارش سفرهای ولایتی معلومات ارائه نموده و چالش‌ها و راه حل‌ها را شریک نمودند.
موارد ضروری که نیاز به تصمیم رهبری دارد در این جلسه از سوی ملا حسین احمد خورشید رییس دفتر وزارت زراعت یاداشت گردید و قرار است  در مورد موضوعات ذکر شده در سطح رهبری وزارت تصمیم تصامیم لازم اتخاذ گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها