جلسه به منظور تنظیم امور منابع بشری وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۹ - ۱۵:۲۱
جلسه به منظور تنظیم امور منابع بشری وزارت زراعت برگزار شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تنظیم امور منابع بشری و مالی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه جهت تنظیم امور وزارت زراعت در بخش استخدام کارمندان قراردادی، بالمقطع و پرداخت امتیاز حق الخطر برگزار شده بود. 
 مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری مطابق به فیصله رهبری وزارت زراعت وظیفه مسئولیت دارد  که تمام امکانات وزارت زراعت در بخش استخدام کارمندان بالمقطع، قراردادی و تقسیم امتیازات، اضافه کاری حق الخطر را  به اساس مصروفیت کاری  طوری سوق دهد که حق به حقدار برسد و مخصوصا کارمندان تخنیکی و مسلکی حفظ گردیده و تشویق گردند تا وزارت زراعت با حفظ  کارمندان مسلکی به اهداف مطلوب و استراتیژیک تعین شده برسد.
این جلسه با اشتراک مسوولان ریاست‌های منابع بشری، مالی و حسابی، تحقیقات، منابع طبیعی، اجارده دهی  و نماینده‌گان معینیت‌های وزارت زراعت برگزار شده بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۰
Background image

توزیع کود کیمیاوی برای قطعات نمایشی سویابین در تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به منظور تقویت فعالیت‌های زراعتی و حمایت از دهاقین، برای قطعات نمایشی سویابین کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه که با همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۱:۵۸
Background image

نظارت از ساخت بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌سای کاپیسا

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان ساخت بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌سای این ولایت نظارت کردند.
در این بازدید گفته شد که حدود ۹۰ درصد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

بازگشت به خبرها