جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۶:۲۰
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

۱۲ اسد ۱۴۰۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌های این وزارت در مورد مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی و رسیدن به اهداف تعیین شده برگزار شد.
در این جلسه نخست عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در رابطه به مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی، تنقیض در بودجه وسط سال و تطبیق پروژه‌های غیراختیاری جزئیات داد.
آقای رفیعی گفت که با توجه به کاهش بودجه‌های عادی و انکشافی وزارت زراعت، نیاز است که به‌شکل جدی در مصرف بودجه صرفه‌جویی شود. او توضیح داد که براساس خواست وزارت مالیه، نیاز است پروژه‌های اختیاری اولویت‌بندی گردد تا پروژه‌های ضروری از بودجه غیراختیاری به همکاری دونرها، تمویل شود.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نیز با اشاره به تغییرات و تنقیضاتی که در بودجه وسط سال رونما می‌شود، به تمام ریاست‌های مرکزی و ولایتی این وزارت هدایت داد که در مصرف بودجه عادی به‌صورت جدی صرفه‌جویی کنند.
در همین حال وزیر زراعت گفت که تمام پروژه‌ها مکلف‌اند با استفاده از امکانات موجود، به اهداف تعیین شده از سوی وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه انکشافی برسند تا خدمات به‌صورت اساسی عرضه شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

آغاز کار پروژه اصلاح ۳۰۰ جریب زمین‌های باتلاقی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در لغمان

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق بودجه انکشافی خویش، پروژه احداث کانال زهکشی زمین‌های باتلاقی را به ارزش ۵۰۶ هزار و ۴۷۵ افغانی، در منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۳:۲
Background image

جریان ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش ۱.۳۵ میلیون دالر در ولایت کندهار ادامه دارد

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور مدیریت آب، مهار و ذخیره‌سازی آب‌های باران و آبیاری زمین‌های زراعتی، کار ساخت ۱۰ چکدم و دو کانال آبیاری به ارزش مجموعی حدود یک میلیون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۲۴
Background image

توزیع تجهیزات و مواد مورد نیاز برای پروسس گل‌سرخ به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی برای ۲۰ پروسس‌کننده در دره‌نور ننگرهار

۱۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور گسترش روند پروسس گل‌سرخ، افزایش ارزش تولیدات داخلی و تقویت توان اقتصادی باشندگان محل، برای ۲۰ تن از پروسس‌کنندگان گل‌سرخ در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS