جلسه‌ای به منظور بهبود خدمت‌رسانی در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۴:۲۹
کرنې وزارت کې د غوره چوپړتیاوو وړاندې کولو په پار غونډه دایره شوه

۱۴ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش

جلسه‌ای به منظور بهبود امور اداری و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد. این نشست به رهبری ملا محمد حسین خورشید احمد، رییس دفتر مقام وزارت، با حضور شماری از رؤسای بخش‌های مختلف این وزارت دایر گردید.
در این جلسه روی تقویت هماهنگی میان ریاست‌ها، تطبیق مؤثر هدایات رهبری وزارت، ایجاد سهولت برای مراجعین و تسریع در روند رسیدگی به درخواست‌های مراجعه‌کنندگان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنان اشتراک‌کنندگان با ارائه پیشنهادها و دیدگاه‌های سازنده، بر اهمیت بهبود روندهای اداری و ایجاد فضای پاسخ‌گو در چارچوب وزارت تأکید کردند.
رییس دفتر مقام وزارت زراعت از تلاش‌ها و همکاری ریاست‌ها قدردانی کرده، خواهان کار مشترک، تعهد در انجام وظایف و خدمت صادقانه به مردم شد.
این نشست بخشی از تلاش‌های دوام‌دار وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بهبود کیفیت خدمات و ارتقای ظرفیت نهادهای زیربط عنوان گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها