جلسه‌ای به منظور اولویت‌بندی پروژه‌های وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۰ - ۹:۴
جلسه‌ای به منظور اولویت‌بندی پروژه‌های وزارت زراعت برگزار شد 

جلسه‌ای  به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و روئسای ریاست‌های سکتوری وزارت زراعت پیرامون اولویت بندی پروژه‌های پیشنهادی  وزارت زراعت به مقام ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان در تالار ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت دایر شد.
 مولوی صدراعظم عثمانی معین معین زراعت و مالداری تاکید بر درنظر گیری نیازمندی‌های دهقانان و مالداران در تطبیق پروژه‌ها کرده و از  روئسای حاضر خواست که  با توجه به نیازمندی‌های مردم پروژه‌ها را تهیه نمایند تا به مقام ریاست‌الوزراء پیشکش شود و پس از آن روی تطبیق آن کار صورت گیرد.
بعداً کارمندان ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت در مورد پروژه‌های نیمه‌کاره، پروژه‌های پیشنهادی در بخش ذخایر استراتیژیک، طیور و ماهی و حشرات اقتصادی، انکشاف مالداری، باغداری، اقتصاد خانواده و زیر بنای زراعتی را شریک نمودند که از سوی حاضرین جلسه در مورد آن بحث صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها