جلسه‌ای به منظور افزایش دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۹ - ۱۴:۸
جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور مولوی محمود مظلوم رییس اراضی و ملا عبدالظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری به منظور تثبیت آنتن‌های مخابراتی و اجاردهی زمین‌های استرداد شده از غصب جهت افزایش‌دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد

جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور مولوی محمود مظلوم رییس اراضی و ملا عبدالظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری به منظور تثبیت آنتن‌های مخابراتی و اجاردهی زمین‌های استرداد شده از غصب جهت افزایش‌دهی عواید وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه که  در مورد انسجام و افزایش دهی عواید وزارت زراعت از طریق به اجاره دهی زمین‌های استرداد شده از غصب و تثبیت و جمع آوری کرایه آنتن های مخابراتی برگزار شده بود اشتراک کننده گان پیرامون چگونگی تثبیت آنتن‌های مخابراتی و جمع آوری عواید آن و به اجاره دهی زمین‌های استرداد شده از غصب  بحث و تبادل نظر کردند که در زمینه تضامیم لازم اتخاذ گردید.
همچنان در این جلسه پیرامون تثبیت ساحات آنتن‌های مخابراتی و شامل سازی آن در چوکات ماستر اگریمنت امضا شده میان وزارت زراعت و شرکت‌های مخابراتی و ترتیب طرزالعمل اجاره دهی و ثبت دیتابیس نمودن زمین‌های استرداد شده از غصب نیز بحث صورت گرفت.
مطابق به فرمان رهبری امارت اسلامی افغانستان همه ادارات امارتی موظف هستند که در کنار اراییه خدمات روی پروژه های کار نمایند که عایداتی نیز باشد تا مصارف کشور از عواید داخلی تامین گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

BACK TO NEWS