تکمیل موفقانه پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۸ - ۱۴:۰
د بزګرانو د اضافي غنمو د پېرلو او زېرمه کولو لړۍ بریالۍ بشپړتیا

۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان با تخصیص یک میلیارد افغانی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله، به گونه موفقانه تکمیل گردید. در این روند، گندم مازاد دهقانان از ولایات مختلف خریداری و در سیلوها و گدام‌ها ذخیره شد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» با قدردانی از تکمیل موفقانه این روند گفت: «پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم امسال موفقانه بوده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.»
مولوی قدرت‌الله حقیقار، رئیس استراتیژیک غله‌جات، اظهار داشت که امسال ۳۶ هزار و ۳۰۰ متریک تن گندم در چهار سیلو و هشت گدام ذخیره شده است.
این گندم‌ها از ولایات کندز، تخار، بدخشان، هلمند، سمنگان، کندهار، هرات، فراه، بلخ، سرپُل، فاریاب، نیمروز و بادغیس خریداری و ذخیره شده‌اند.
همچنین، جلسه‌ای به ریاست معین مالی و اداری و اعضای کمیته مرکزی خریداری و ذخیره‌سازی گندم برگزار گردید. در این جلسه، در مورد تکمیل گزارش نهایی، تهیه میکانیزم فروش گندم، طرزالعمل غنامندی گندم مازاد دهقانان، و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این پروژه بخشی از تلاش‌ها برای حمایت از دهقانان و تقویت امنیت غذایی در کشور است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها