تکمیل موفقانه پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۸ - ۱۴:۰
د بزګرانو د اضافي غنمو د پېرلو او زېرمه کولو لړۍ بریالۍ بشپړتیا

۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان با تخصیص یک میلیارد افغانی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله، به گونه موفقانه تکمیل گردید. در این روند، گندم مازاد دهقانان از ولایات مختلف خریداری و در سیلوها و گدام‌ها ذخیره شد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» با قدردانی از تکمیل موفقانه این روند گفت: «پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم امسال موفقانه بوده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.»
مولوی قدرت‌الله حقیقار، رئیس استراتیژیک غله‌جات، اظهار داشت که امسال ۳۶ هزار و ۳۰۰ متریک تن گندم در چهار سیلو و هشت گدام ذخیره شده است.
این گندم‌ها از ولایات کندز، تخار، بدخشان، هلمند، سمنگان، کندهار، هرات، فراه، بلخ، سرپُل، فاریاب، نیمروز و بادغیس خریداری و ذخیره شده‌اند.
همچنین، جلسه‌ای به ریاست معین مالی و اداری و اعضای کمیته مرکزی خریداری و ذخیره‌سازی گندم برگزار گردید. در این جلسه، در مورد تکمیل گزارش نهایی، تهیه میکانیزم فروش گندم، طرزالعمل غنامندی گندم مازاد دهقانان، و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این پروژه بخشی از تلاش‌ها برای حمایت از دهقانان و تقویت امنیت غذایی در کشور است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها