تکمیل موفقانه پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۸ - ۱۴:۰
د بزګرانو د اضافي غنمو د پېرلو او زېرمه کولو لړۍ بریالۍ بشپړتیا

۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهقانان با تخصیص یک میلیارد افغانی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله، به گونه موفقانه تکمیل گردید. در این روند، گندم مازاد دهقانان از ولایات مختلف خریداری و در سیلوها و گدام‌ها ذخیره شد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» با قدردانی از تکمیل موفقانه این روند گفت: «پروسه خریداری و ذخیره‌سازی گندم امسال موفقانه بوده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.»
مولوی قدرت‌الله حقیقار، رئیس استراتیژیک غله‌جات، اظهار داشت که امسال ۳۶ هزار و ۳۰۰ متریک تن گندم در چهار سیلو و هشت گدام ذخیره شده است.
این گندم‌ها از ولایات کندز، تخار، بدخشان، هلمند، سمنگان، کندهار، هرات، فراه، بلخ، سرپُل، فاریاب، نیمروز و بادغیس خریداری و ذخیره شده‌اند.
همچنین، جلسه‌ای به ریاست معین مالی و اداری و اعضای کمیته مرکزی خریداری و ذخیره‌سازی گندم برگزار گردید. در این جلسه، در مورد تکمیل گزارش نهایی، تهیه میکانیزم فروش گندم، طرزالعمل غنامندی گندم مازاد دهقانان، و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این پروژه بخشی از تلاش‌ها برای حمایت از دهقانان و تقویت امنیت غذایی در کشور است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۰:۲
Background image

ایجاد ۲۱۹ باغ تجارتی در ولایت بدخشان آغاز شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه ایجاد ۲۱۹ قطعه  باغ‌ تجارتی در ولایت بدخشان از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری بنیاد آقاخان و حمایت مالی اتحادیه اروپا، در آن  ولایت آغاز شد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

بازگشت به خبرها