تولید بیش از یک‌هزار تُن تیل شرشم در یک سال

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۶ - ۱۴:۵
تولید بیش از یک‌هزار تُن تیل شرشم در یک سال

۶ جوزای ۱۴۰۰
آمارهای ریاست عمومی احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که در جریان سال گذشته از مجموع کشت‌زارهای گیاه شرشم، یک‌هزار و ۲۹۸ متریک‌تُن تیل یا روغن شرشم گرفته شده است.
براساس این آمار، سال گذشته در مجموع یک‌هزار و ۴۵۷ هکتار زمین تحت کشت گیاه شرشم قرار داشت. بیشترین کشت‌زارهای شرشم در ولایت‌های سمنگان، تخار، بدخشان، بغلان، کاپیسا و غزنی قرار دارد.
تیل یا روغن شرشم دارای خواص درمانی زیاد است. روغن گیاه شرشم برعلاوه برای استفاده‌ی درمانی، در پخت‌وپز نیز استفاده می‌شود

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه بگیرید و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشقدم در جوزجان

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم، برای ۳۰ تن از دهقانان پیشقدم در مرکز شبرغان و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای ۱۵ تن از دهقانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی گندم و ترویج استفاده از تخم اصلاح‌شده بذری،. . .

BACK TO NEWS