توزیع مواد برای ایجاد کشت‌زارهای نمایشی شالی و جواری به دهقانان خوست

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۹:۵۸
توزیع مواد برای ایجاد کشت‌زارهای نمایشی شالی و جواری به دهقانان خوست

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری خوست از بودجه انکشافی وزارت زراعت، مواد مورد نیاز برای ایجاد کشت‌زارهای نمایشی شالی و جواری به ارزش ۳۱۴ هزار و ۵۵۰ افغانی را به ۶۰ دهقان مستحق توزیع کرد.
در این کمک، برای ۳۰ دهقان وسایل مربوط به کشت‌زارهای نمایشی شالی و برای ۳۰ دهقان دیگر وسایل کشت‌زارهای نمایشی جواری داده شد. این کشت‌زارهای نمایشی در مرکز و ولسوالی‌های خوست ایجاد می‌شوند.
در جریان برنامه توزیع، مولوی اسلم‌خان منیب معاون ریاست زراعت و آمر امور زراعتی، توصیه‌ها و رهنمودهای سودمندی را به دهقانان ارائه کرد. همچنان بهیرگل صابری مشاور و متخصص ریاست، ارزش اقتصادی و زراعتی این کشت‌زارهای نمایشی را تشریح نمود. پس از آن، عبدالسلام همتیار مدیر عمومی ترویج، درباره مواد توزیع‌شده وضاحت داد و اجمل قاسمی مدیر عمومی پلان و برنامه‌ها نکات مهم مرتبط به ایجاد کشت‌زارهای نمایشی را با دهقانان شریک ساخت.
رهبری ریاست زراعت خوست تعهد کرد که برای حمایت از دهقانان و رشد امور زراعتی، برنامه‌های مشابه را در مرکز و ولسوالی‌ها تقویت و عملی خواهد ساخت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها