توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۸ - ۱۱:۲۶
توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

۲۸ سرطان ۱۴۰۰
بسته‌های زراعتی شامل ۹ قلم مواد از جمله کود مخصوص زعفران و ادویه زراعتی از سوی ریاست زراعت دایکندی به ۷۰ دهقان زعفران‌کار در پنج ولسوالی این ولایت توزیع شد. برای این دهقانان، ورکشاپ آموزشی نیز برگزار شد.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، گفت که هدف از تدویر این ورکشاپ، بالا بردن ظرفیت زعفران‌کاران است تا بتوانند کمیت و کیفیت محصول‌شان را بالا ببرند. او افزود که ولایت دایکندی با توجه به اقلیم مناسبش برای تولید زعفران، در سال جاری در جمع تولید‌کننده‌گان بزرگ زعفران قرار گرفته و قرار است در سال‌های آینده توجه بیشتر به تولید معیاری آن صورت گیرد.
فاطمه اکبری، معاون والی دایکندی، گفت که زعفران به‌عنوان یک نبات طبی، بازار خوب داخلی و خارجی دارد. او افزود که با توجه به اشتغال بیشتر خانم‌ها در تولید و برداشت زعفران، ترویج آن، اقتصاد زنان را رشد خواهد داد.
گفتنی است که ولایت دایکندی دارای سه انجمن تولید زعفران است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۰
Background image

کمپاین دواپاشی علیه بیماری کانگو در ولایت بلخ آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که کمپاین دواپاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو با همکاری موسسه اکتید در این ولایت آغاز گردیده است.
مسئولان هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

برنامه ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی آفات نباتی در دو ولسوالی نورستان آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به منظور جلوگیری از آفات نباتی و حشرات مضر، یک برنامه گسترده ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی را آغاز کرده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت پروان رسماً معرفی شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان محمد حقمل به عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان رسماً معرفی و به وظیفه‌اش آغاز کرد.
مراسم معرفی وی با حضور مسئولان ولایتی، رؤسای ادارات. . .

بازگشت به خبرها