توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۸ - ۱۱:۲۶
توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

۲۸ سرطان ۱۴۰۰
بسته‌های زراعتی شامل ۹ قلم مواد از جمله کود مخصوص زعفران و ادویه زراعتی از سوی ریاست زراعت دایکندی به ۷۰ دهقان زعفران‌کار در پنج ولسوالی این ولایت توزیع شد. برای این دهقانان، ورکشاپ آموزشی نیز برگزار شد.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، گفت که هدف از تدویر این ورکشاپ، بالا بردن ظرفیت زعفران‌کاران است تا بتوانند کمیت و کیفیت محصول‌شان را بالا ببرند. او افزود که ولایت دایکندی با توجه به اقلیم مناسبش برای تولید زعفران، در سال جاری در جمع تولید‌کننده‌گان بزرگ زعفران قرار گرفته و قرار است در سال‌های آینده توجه بیشتر به تولید معیاری آن صورت گیرد.
فاطمه اکبری، معاون والی دایکندی، گفت که زعفران به‌عنوان یک نبات طبی، بازار خوب داخلی و خارجی دارد. او افزود که با توجه به اشتغال بیشتر خانم‌ها در تولید و برداشت زعفران، ترویج آن، اقتصاد زنان را رشد خواهد داد.
گفتنی است که ولایت دایکندی دارای سه انجمن تولید زعفران است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها