توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۸ - ۱۱:۲۶
توزیع بسته‌های زراعتی به ۷۰ زعفران‌کار در دایکندی

۲۸ سرطان ۱۴۰۰
بسته‌های زراعتی شامل ۹ قلم مواد از جمله کود مخصوص زعفران و ادویه زراعتی از سوی ریاست زراعت دایکندی به ۷۰ دهقان زعفران‌کار در پنج ولسوالی این ولایت توزیع شد. برای این دهقانان، ورکشاپ آموزشی نیز برگزار شد.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، گفت که هدف از تدویر این ورکشاپ، بالا بردن ظرفیت زعفران‌کاران است تا بتوانند کمیت و کیفیت محصول‌شان را بالا ببرند. او افزود که ولایت دایکندی با توجه به اقلیم مناسبش برای تولید زعفران، در سال جاری در جمع تولید‌کننده‌گان بزرگ زعفران قرار گرفته و قرار است در سال‌های آینده توجه بیشتر به تولید معیاری آن صورت گیرد.
فاطمه اکبری، معاون والی دایکندی، گفت که زعفران به‌عنوان یک نبات طبی، بازار خوب داخلی و خارجی دارد. او افزود که با توجه به اشتغال بیشتر خانم‌ها در تولید و برداشت زعفران، ترویج آن، اقتصاد زنان را رشد خواهد داد.
گفتنی است که ولایت دایکندی دارای سه انجمن تولید زعفران است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها