توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
جلال‌اباد ښار کې ۸۶ بېوزله کورنیو ته کرنیز وسایل، اصلاح شوي تخمونه او سرې ووېشل شول

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای زراعتی، بذرهای اصلاح‌شده سبزیجات و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد توزیع شد.
مولوی عبدالستار محمد، رییس ریاست زراعت ننگرهار، گفت که در این بسته‌های حمایتی، برای هر خانواده بذرهای اصلاح‌شده کدو، لوبیا، بامیه، گوجه‌فرنگی و سایر سبزیجات و کود کیمیاوی اختصاص یافته است.
وی افزود که علاوه بر این، خانواده‌ها به ابزارهای ضروری زراعتی مانند بیلچه، پنجه‌کش، لور، رمبی، بسته‌های ابزار زراعتی، بسته‌های چاقو، پمپ آب‌پاش، آب‌پاش دستی، پلاستیک پچ، پلاستیک تشت، ماسک، دستکش و عینک نیز مجهز شده‌اند.
بخت‌الله صافی، مسئول مؤسسه «امید»، گفت که هدف از توزیع این وسایل حمایت از خانواده‌های کم‌درآمد و فراهم کردن زمینه حفظ امنیت غذایی است. او همچنین افزود که در چارچوب این برنامه، خانواده‌ها آموزش‌های لازم در زمینه کاشت سبزیجات، مراقبت، پیشگیری از بیماری‌ها، جمع‌آوری محصولات و سایر فعالیت‌های زراعتی دریافت خواهند کرد تا بتوانند بیشترین بهره را از باغچه‌ها و فعالیت‌های زراعتی خود ببرند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۱
Background image

ساخت ده‌ها باغ انجیر در ولسوالی نیش کندهار

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری فنی مؤسسه کندهاری مهاجرین «کی‌آراو»، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۱
Background image

حریق و از بین بردن ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد در ولایت نیمروز 

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در جریان نظارت بر قصابی‌های شهر، ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد و غیرقابل استفاده را شناسایی و ثبت کردند.
پس از تأیید فساد. . .

بازگشت به خبرها