تمام کشمش‌خانه‌های پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در هرات تا دو هفته‌ی دیگر به بهره‌برداری سپرده می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۳:۲۱
هرات کې د کرنیزو محصولاتو مدیریت د پروژې ټولې ممیزخونې تر دوو اوونیو ګټې اخیستنې ته سپارل کیږي


۲۱ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی کار ساخت یک هزار و پنج کشمش‌خانه را به هزینه بیش از ۳۷۲ میلیون افغانی در مرکز و تعدادی از ولسوالی‌های ولایت هرات، حدود سه ماه پیش آغاز کرده بود که تا دو هفته‌ی دیگر تمام این کشمش‌خانه‌ها به بهره‌برداری سپرده می‌شوند. تاکنون کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها، بیش از ۷۰درصد این ساختمان‌ها تکمیل گردیده است. ۱۰ درصد این هزینه را باغداران مستفیدشونده پرداخته‌اند.
هر یک از کشمش‌خانه‌ها حدود ۱۰ متریک تن ظرفیت دارد و قرار است تا دو هفته دیگر تمام کشمش‌خانه‌های این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.
هرات یکی از بزرگ‌ترین ولایت‌های تولیدکننده انگور است که در سال جاری بیش از ۱۴۰ هزار تن انگور تولید کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

جلوگیری از انتقال قاچاقی گاوها از پاکستان به کندهار

 

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین‌بولدک از انتقال قاچاقی ۱۶ رأس گاو از پاکستان به این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۱
Background image

ریاست زراعت میدان وردک: ۱۲ هزار نهال بادام برای توزیع آماده است

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مربوطات مرکز میدان‌شهر ولایت میدان وردک، در ساحه شهرنو، از سوی مؤسسه داکتید در چارچوب دفتر «بی‌دی‌ان»، ۱۲ هزار اصله نهال بادام به ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر در ولایت پکتیا

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گویند که برنامه وقایوی لایم سلفر در این ولایت آغاز شده است.
این برنامه بر اساس پلان. . .

بازگشت به خبرها