تثبیت ساحات تخریب شده جهت آغاز کار جلوگیری از تخریبات اطراف دریای آمو

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۶ - ۹:۴۸
د آمو سیند پر غاړه د ویجاړیو مخنیوي دکار پیل په پار د ویجاړ شویو سیمو تثبیت

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در هماهنگی با وزارت‌های انرژی و آب، معدن و پطرولیم، محیط زیست، سرحدات اقوام و قبایل پس از بررسی از تخریبات اطراف دریای آمو ساحات تحت تخریب شدید آن را تثبیت کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت:« اولویت‌کاری از ساحات شروع شود که بیشترین تخریب و در حال تخریب شدن است، چاه‌آب، آی‌خانم، درقد، شیرخان بندر و شورتیپه مناطق است کار در آن باید آغاز گردد.»
قرار است پس از مشخص کردن ساحات تخریب شده  کار تحکیم کاری در اطراف دریای آمو که شامل دیوار‌های استنادی، گبیون‌کاری  و ایجاد پل‌ها و کانال‌های کوچک و بزرگ می‌شود عملا آغاز گردد.
در اولویت کاری 7 ساحه تثبیت گردید که بیشترین تخریبات را دارد و تخریبات آن ادامه دارد. این ساحات در چهار ولایت ( بلخ، تخار، کندز و جوزجان) می‌باشد.
جلسه‌ای که به منظور تخریبات ساحات دریای آمو دایر گردیده بوده هیات موظف و متخصصین از اداره‌های مختلف نظریات خویش را راجع به موضوع شریک ساخته و هماهنگ نموده اند تا  قبل از فصل خیزش آب کار آغاز گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۳۱
Background image

در لغمان کمپاین واکسیناسیون صدها هزار حیوان در برابر بیماری لمپی‌اسکین آغاز شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند تطبیق واکسین در برابر بیماری لمپی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۲۹
Background image

در ولایت کنر برای ۵۵۲ تن در بدل کار مواد غذایی توزیع و ۱۵ کیلومتر کانال آبیاری بازسازی شد

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در چارچوب پروژه «مصونیت غذایی و بازسازی کانال‌های آبیاری»، برای ۵۵۲ تن مستحق در ولسوالی نرنگ ولایت کنر، در بدل کار و به منظور حمایت از خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۴:۳
Background image

آغاز برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در ولایت جوزجان

۳۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه مبارزه با بیماری تب کانگو در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه، مردیان و فیض‌آباد ولایت جوزجان آغاز شده است.
این برنامه با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها