تاکید معین مالی و اداری بر فعال سازی فابریکه لبینات ریشخور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۲:۳۹
تاکید معین مالی و اداری بر فعال سازی فابریکه لبینات ریشخور

۵ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از فابریکه پروسس لبنیات واقع در ساحه ریشخور ولایت کابل بازدید و تاکید بر فعال سازی آن کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور نظارت از کار اعمار فابریکه که از سوی شرکت قراردادی به پیش برده می شود، سنجش و برآورد کارهای ناتکمیل و دریافت راه حل جهت تکمیل کارهای ناتمام و بره برداری آن درهمکاری با نهادهای کمک کننده از فابریکه پروسس لبنیات بازدید کرد.
ملا آغاجان آخوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری حین بازدید از فابریکه پروسس لبنیات تاکید تقویه انجمن‌های مالداری و کوپراتیف های مالداری کرده افزود" غرض کامیاب شدن کار این فابریکه لازم است که وزارت زراعت در ولایت‌های اطراف فابریکه با انجمن‌ها و کوپراتیف‌های مالداری به شکل دوامدار همکاری نماید و آنها را در بخش پرورش گاوها، معرفی نسل‌های شیری و فراهم سازی خوراکه حیوانی موثر و مدرن همکاری نماید تا آنها بتوانند تولید شیر را بلند ببرند".
ملا آغاجان آخند از برنامه های وزارت زراعت جهت فعال سازی فابریکه پروسس لبنیات ریشخور سخن زده علاوه کرد" وزارت زراعت در نظر دارد که این فابریکه را در سطح مرکز فعال نماید و زمانیکه این تجربه موفقانه تطبیق شد در تمام ولایت‌ها و به سطح زون همین گونه فابریکه های پروسس لبنیات را می‌سازد تا افغانستان از لحاظ تولید شیر به خودکفایی نایل گردد و جلو واردات شیر بی کیفیت و خصوصا شیر خشک بی کیفیت به کشور گرفته شود".
فابریکه پروسس لبنیات واقع ساحه ریشخور شهر کابل به منظور جمع آوری شیر و پروسس محصولات لبنی ولایت‌های نزدیک به کابل در جهت رشد و انکشاف سکتور مالداری کشور ساخته شده که با بهره برداری آن تغییرات قابل ملاحظه‌‌ای در وضعیت مالداری کشور خصوصا مالداران ولایت‌های نزدیک به کابل رونما خواهد شد.
این فابریکه از یک سو در خودکفایی کشور از لحاظ تولید محصولات لبنی کمک نموده و از جانب دیگر در تشویق مالدارن کشور به گسترش سکتور مالداری نقش ارزندای ایفا می نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها