تأکید وزیر زراعت برای مهار فوری آتش‌سوزی جنگلات نورگرام نورستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۴:۴۸
تأکید وزیر زراعت برای مهار فوری آتش‌سوزی جنگلات نورگرام نورستان

۲۶ جوزا ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست‌های ذی‌ربط این وزارت و ریاست زراعت ولایت نورستان دستور داده تا برای مهار آتش‌سوزی در جنگلات ولسوالی نورگرام این ولایت اقدام فوری کنند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز بار دیگر به مسوولان این وزارت دستور داد تا برای مهار آتش، اقدام فوری کرده و تجهیزات لازم را به ساحه بفرستند.
عبدالوهاب نسیمی، رییس زراعت نورستان، می‌گوید که در نتیجه درگیری مسلحانه میان دو قوم در ولسوالی نورگرام، جنگلات دره شام این ولسوالی آتش گرفته است.
آقای نسیمی افزود که این آتش‌سوزی به طرف جنگلات دره کورگل در حال گسترش است. به گفته او، تاکنون در حدود ۱۷۴ هکتار جنگل سوخته است. جنگلات این منطقه شامل درختان جلغوزه، بلوط و نشتر می‌شود.
رییس زراعت نورستان می‌گوید که براساس دستور وزیر زراعت، برای مهار آتش‌‌، وسایل و امکانات تخنیکی از ریاست عمومی منابع طبیعی این وزارت به ساحه فرستاده شده و تلاش‌ها جریان دارد تا به زودترین فرصت این آتش‌سوزی مهار شود.
عبدالوهاب نسیمی، رییس زراعت ولایت نورستان، می‌گوید که شدت آتش‌سوزی در برخی مناطق زیاد و در برخی دیگر کمتر است.
آتش‌سوزی در جنگلات ولسوالی نورگرام ولایت نورستان از چهار روز به این سو جریان دارد.
فعلاً از شدت آتش‌ کاسته شده و تلاش‌ها برای مهار آن ادامه دارد.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها