به انجمن‌های نبات طبی هنگ در سمنگان ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۳ - ۱۲:۵۶
به انجمن‌های نبات طبی هنگ در سمنگان ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شد

۱۳قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که به بیست تن از اعضای چهار انجمن نبات طبی هنگ در این ولایت، ۱۱۳ راس گوسفند توزیع شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که این گوسفندان برای تشویق اعضای انجمن‌های نبات طبی هنگ به منظور حفاظت از چراگاه‌ها، ساحات نباتات طبی و رشد مالداری توزیع شده است.
اعضای انجمن‌های نباتات طبی هنگ در بدل دریافت این گوسفندان مسوولیت دارند تا چهارصد هکتار چراگاه و ساحات مربوط به نباتات طبی را حفاظت کنند.
گوسفندان توزیع شده به ارزش یک میلیون افغانی از بودجه بخش منابع طبیعی وزارت زراعت خریداری شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS