بزرگان ولایت کنر آمادگی شان را برای حفاظت از جنگلات اعلان داشتند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۲۸
بزرگان ولایت کنر آمادگی شان را برای حفاظت از جنگلات اعلان داشتند

شماری  از باشنده‌گان ولایت کنر در دیداری با مولوی بازمحمدفیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت حمایت شان را از فعالیت‌های امارت اسلامی در راستای جلوگیری از قطع جنگلات و قاچاق چوب اعلان داشتند.
این باشنده گان که از ولسولی‌های غازی‌آباد، مانوگی، ثوکی، وته‌پور، دانگام و چپه‌دره می‌باشند مافیای چوب و دست‌های بیرونی را سبب اصلی قطع جنگلات و قاچاق چوب عنوان نموده تاکید بیشتر به حفاظت از جنگلات نمودند.
باشنده گان ولایت کنر پیشنهادات مشخص را جهت حفاظت بیشتر از جنگلات کنر مطرح نموده گفتند که کم شدن جنگلات خسارات زیادی به آن‌ها وارد می‌کند.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به باشنده‌گان کنر اطمینان داد که امارت اسلامی در حفاظت از سرمایه‌های وطن متعهد می‌باشد. آقای فیضان گفت که امارت اسلامی قطعه سبز را برای حفاظت از جنگلات ایجاد نموده و نیز از وقت پیروزی امارت به هیچ کسی اجازه داده نشده که جنگل را قطع و یا فروش برساند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها