برگزاری جلسه بررسی مصرف بودجه سال مالی ۱۴۰۴ در وزارت زراعت

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۵۵
کرنې وزارت کې د ۱۴۰۴ مالي کال د بودجې د لګښت د ارزونې غونډه ترسره شوه

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه بررسی مصرف بودجه سال مالی ۱۴۰۴ تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در تالار کنفرانس‌های این معینیت و با حضور رؤسای سکتور زراعت برگزار گردید.
در این جلسه، معین زراعت و مالداری پیرامون نحوه مصرف بودجه، مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های رؤسای مربوط صحبت نموده و تأکید کرد که تمام ریاست‌ها گزارش فعالیت‌های خویش را به‌گونه شفاف ارائه نموده و بودجه اختصاص‌یافته را تا پایان سال مالی به‌طور مؤثر مصرف و گزارش آن را شریک سازند.
در ادامه، رؤسای ریاست‌ها گزارش فعالیت‌ها و چگونگی مصرف بودجه پروژه‌های مربوط به مرکز و ولایات را ارائه کردند. همچنان شماری از مشکلات موجود مطرح گردید و در مورد راه‌حل‌های آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این جلسه با هدف بهبود مدیریت مالی، شفافیت در مصرف بودجه و تسریع در تطبیق پروژه‌های زراعتی دایر گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها