برگزاری جشنواره گل زعفران در ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۱
برگزاری جشنواره گل زعفران در ولایت هرات

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری اتحادیه زعفران‌کاران افغانستان جشنواره گل زعفران را در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۵ عقرب ۱۴۰۳ هجری شمسی در صحن ریاست زراعت این ولایت برگزار خواهد کرد. 
این جشنواره با هدف معرفی محصولات زراعتی کشور، به ویژه زعفران که یکی از محصولات با ارزش اقتصادی بلند در افغانستان است، برگزار می‌شود.
زعفران یکی از تولیدات عمده و استراتژیک کشور می‌باشد و در حال حاضر هزاران دهقان در سرتاسر کشور در کشت، داشت و برداشت آن مشغول هستند. علاوه بر این، ده‌ها شرکت در زمینه صادرات و بازاریابی زعفران فعالیت دارند که این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی محصولات زعفران به بازارهای ملی و بین‌المللی است.
از تمامی هموطنان عزیز دعوت می‌شود تا برای تشویق شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده زعفران و همچنین دهقانان عزیز کشور، از این نمایشگاه بازدید نمایند و به این ترتیب به تقویت و رشد صنعت زعفران در افغانستان کمک کنند.
منتظر حضور شما از تاریخ ۲۴ تا ۲۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش در جشنواره گل زعفران هستیم!

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها