برگزاری جشنواره گل زعفران در ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۱
برگزاری جشنواره گل زعفران در ولایت هرات

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری اتحادیه زعفران‌کاران افغانستان جشنواره گل زعفران را در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۵ عقرب ۱۴۰۳ هجری شمسی در صحن ریاست زراعت این ولایت برگزار خواهد کرد. 
این جشنواره با هدف معرفی محصولات زراعتی کشور، به ویژه زعفران که یکی از محصولات با ارزش اقتصادی بلند در افغانستان است، برگزار می‌شود.
زعفران یکی از تولیدات عمده و استراتژیک کشور می‌باشد و در حال حاضر هزاران دهقان در سرتاسر کشور در کشت، داشت و برداشت آن مشغول هستند. علاوه بر این، ده‌ها شرکت در زمینه صادرات و بازاریابی زعفران فعالیت دارند که این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی محصولات زعفران به بازارهای ملی و بین‌المللی است.
از تمامی هموطنان عزیز دعوت می‌شود تا برای تشویق شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده زعفران و همچنین دهقانان عزیز کشور، از این نمایشگاه بازدید نمایند و به این ترتیب به تقویت و رشد صنعت زعفران در افغانستان کمک کنند.
منتظر حضور شما از تاریخ ۲۴ تا ۲۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش در جشنواره گل زعفران هستیم!

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۷:۲۹
Background image

خوست کې د څارویو لپاره د وینه‌بهېدونکې تبې او چینجیو پر وړاندې د وقایوي کمپاین څارنه وشوه


۱۳ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۶ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د څارویو روغتیا او مالدارۍ آمریت آمر ډاکټر انعام الله جاوید د یاد ریاست له ځینو مدیرانو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۰:۱۸
Background image

پکتیا کې د کانګو وینه بهېدونکې تبې د مخنیوي کمپاین څخه څارنه ترسره شوه

۱۳ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۶ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د پکتیا د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د مالدارۍ آمریت کارکوونکو له لوری د یاد ولایت د مرکز ګردیز او څمکنیو ولسوالۍ کې د کانګو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۰:۹
Background image

هلمند کې د څارویو سټراګانو پلورنځیو څارنه وشوه

۱۳ غبرګولی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۶ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۶ه‍.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د مالدارۍ او حیواني روغتیا امریت کارکوونکو د هلمند ولایت په مرکزي سیمه کې هغه. . .

بازگشت