برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد
۱۰ قوس ۱۳۹۹
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، به منظور تقویت شرکت‌های خصوصی در بخش زراعت، سه شرکت تولیدی و پروسس‌کننده محصولات زراعتی را هدف حمایت مالی قرار داد.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، برای فراهم‌سازی ۷۰ درصد از هزینه‌های خریداری و تهیه ماشین‌آلات و تجهیزات برای تولید و پروسس محصولات زراعتی شرکت‌های «فیصل حافظی»، «بانوان گذره» و «سبزبرگ» سهم می‌گیرد. در این شرکت‌ها تعداد زیادی از زنان کار می‌کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها