بررسی استفاده مؤثر از آب و افزایش سطح بهره‌وری زمین از سوی وزارت زراعت

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۶ - ۱۷:۳۵
بررسی استفاده مؤثر از آب و افزایش سطح بهره‌وری زمین از سوی وزارت زراعت

۱۶ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای با اشتراک معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، متخصصان زراعت و آبیاری، سرپرست ریاست تکنالوژی‌های جدید آبیاری و مسوول پروژه ‏خوش‌تپه، مشاوران معینیت آبیاری و منابع طبیعی و نماینده‌گان ادارات همکار، ریاست‌ها و پروژه‌ها در مورد استفاده مؤثر از آب و بهره‌وری زمین برگزار شد.
در این جلسه تیم تخنیکی در مورد چگونه‌گی استفاده مؤثر از آب، بلند بردن بهره‌وری زمین و استفاده مناسب از روش‌های مؤثر آبیاری و روش‌های ترویج زراعتی، تشریحات داد و پیشنهادهایی را در این مورد ارائه کرد.
‏حشمت‌الله غفوری،‌ معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به تیم تخنیکی هدایت داد تا برای استفاده مؤثر آب از منبع تا کشتزار و افزایش سطح بهره‌وری زمین، یک طرح همه‌جانبه را تهیه کند. وی افزود که این طرح باید چگونه‌گی افزایش بهره‌وری از زمین‌های زراعتی موجود را نیز شامل شود و علاوه بر توسعه افقی، توسعه عمودی محصولات زراعتی را هم در بر بگیرد تا از هر متر مکعب آب، بهترین استفاده صورت گیرد و از هر متر مربع زمین بیشترین حاصل برداشت شود.
در این جلسه فیصله شد که اعضای تیم تخنیکی بعد از مطالعه همه‌جانبه در بخش‌های ‏مربوط، نتایج مطالعات خود را در جلسه بعدی ارایه کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها