بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت امید بهار

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۰
د کرنې وزارت د پلان لوی رییس د «امید بهار» شرکت څخه لیدنه وکړه

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور قاری حزب‌الله امینی رئیس انکشاف سکتور خصوصی این وزارت  و مسئولان سازمان غذایی جهان، از شرکت امید بهار بازدید کرد. این بازدید به‌منظور بررسی راه‌های استفاده از تولیدات داخلی در برنامه‌های غذایی انجام شد.
در این دیدار، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه های  وزارت زراعت ضمن قدردانی از تلاش‌های شرکت امید بهار، بر تداوم همکاری‌های دوجانبه در راستای تقویت، توسعه و استفاده مؤثر از تولیدات داخلی کشور تأکید کرد و این همکاری‌ها را گامی مهم در حمایت از سکتور زراعت افغانستان دانست.
همچنین مسئولان سازمان غذایی جهان در این نشست تعهد سپردند که برای استفاده از تولیدات داخلی در برنامه‌های غذایی، به‌ویژه تأمین غذای مغذی برای اطفال مکاتب، همکاری همه‌جانبه داشته باشند. آنان تأکید کردند که در هماهنگی کامل با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در تطبیق این برنامه‌ها دوشادوش این وزارت کار خواهند کرد.
از سوی دیگر،  رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز اطمینان داد که در راستای حمایت از تولیدات داخلی و گسترش همکاری با سکتور خصوصی و نهادهای همکار، از هیچ‌گونه همکاری دریغ نخواهد کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها