امسال ۱۳۰۰ قطعه نمایشی گندم ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۱
سږکال د غنمو ۱۳۰۰ ننداریزې قطعې جوړ شوي دي


۳۰میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، یک‌هزار و سه‌صد قطعه نمایشی گندم در ۳۴ ولایت ساخت. هریک این قطعات در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
هم‌چنین امسال یک‌هزار و ۸۲۰ قطعه نمایشی شالی نیز در ولایت‌های بغلان، بلخ، هرات، کنر، کندز، لغمان، ننگرهار و تخار ساخته شد. هریک از این قطعات نمایشی شالی، در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
در عین‌حال، امسال سه‌صد قطعه نماشی سویابین نیز هرکدام به مساحت یک جریب زمین در ولایت‌های کابل، کاپیسا، پروان، پنجشیر، لوگر، فاریاب، جوزجان، سرپل، بلخ، سمنگان، بغلان، کندز، تخار، بدخشان، هرات، بامیان، دایکندی، ننگرهار، کنر و لغمان ساخته شد.
این قطعات نمایشی به منظور ترویج روش‌های جدید و پُرحاصل کشت گندم، شالی و سویابین احداث شده بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS