امسال ۱۳۰۰ قطعه نمایشی گندم ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۱
سږکال د غنمو ۱۳۰۰ ننداریزې قطعې جوړ شوي دي


۳۰میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، یک‌هزار و سه‌صد قطعه نمایشی گندم در ۳۴ ولایت ساخت. هریک این قطعات در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
هم‌چنین امسال یک‌هزار و ۸۲۰ قطعه نمایشی شالی نیز در ولایت‌های بغلان، بلخ، هرات، کنر، کندز، لغمان، ننگرهار و تخار ساخته شد. هریک از این قطعات نمایشی شالی، در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
در عین‌حال، امسال سه‌صد قطعه نماشی سویابین نیز هرکدام به مساحت یک جریب زمین در ولایت‌های کابل، کاپیسا، پروان، پنجشیر، لوگر، فاریاب، جوزجان، سرپل، بلخ، سمنگان، بغلان، کندز، تخار، بدخشان، هرات، بامیان، دایکندی، ننگرهار، کنر و لغمان ساخته شد.
این قطعات نمایشی به منظور ترویج روش‌های جدید و پُرحاصل کشت گندم، شالی و سویابین احداث شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها