امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۹
امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است


۳۰ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، ۱۲۱ شبکه آبیاری را در ۲۱ ولایت احیا و بازسازی کرده است.
این شبکه‌ها در ولایت‌های غور، میدان‌وردک، پکتیا، دایکندی، بغلان، پنجشیر، بادغیس، کنر، زابل، تخار، ننگرهار، هلمند، کابل، غزنی، پکتیکا، خوست، فراه، ارزگان، قندهار، هرات، بلخ، لوگر، پروان و کابل احیا و بازسازی شده است.
هم‌چنین ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری درجه‌دوم و درجه‌سوم در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان در جریان سال مالی روان احیا و بازسازی شده است.
در عین حال، کار ساخت و احیای ۱۲۱ آب‌ریزه کوچک نیز در ولایت‌های دایکندی، پکتیا، بلخ، سمنگان، بغلان، نورستان، ننگرهار، کنر، لغمان، هرات، غور، خوست، پکتیکا، ارزگان، قندهار و بادغیسُ امسال شروع شده و تا آخر سال مالی جاری تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۵۸
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سه پروژه پایپ‌سکیم در ولایت دایکندی

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

سه پروژه ساختمانی پایپ‌سکیم (شبکه انتقال آب زراعتی) در ولسوالی‌های نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها شامل اعمار شبکه انتقال آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۴۷
Background image

تطبیق واکسین حیوانی در ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ

۷ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور ارتقای صحت حیوانی و جلوگیری از شیوع امراض دامی، برنامه تطبیق واکسین حیوانی با همکاری دفتر پی‌آر‌بی و مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۲۵
Background image

روند توزیع گندم و پول نقد به مهاجرین بازگشته به کشور در ولایت فاریاب آغاز شد

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور رسیدگی به وضعیت مهاجرین عودت‌کننده، مراسم توزیع گندم و پول نقد با حضور معاون اداری ریاست‌الوزرا، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و شماری از مسئولان محلی ولایت. . .

بازگشت به خبرها