امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۹
امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است


۳۰ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، ۱۲۱ شبکه آبیاری را در ۲۱ ولایت احیا و بازسازی کرده است.
این شبکه‌ها در ولایت‌های غور، میدان‌وردک، پکتیا، دایکندی، بغلان، پنجشیر، بادغیس، کنر، زابل، تخار، ننگرهار، هلمند، کابل، غزنی، پکتیکا، خوست، فراه، ارزگان، قندهار، هرات، بلخ، لوگر، پروان و کابل احیا و بازسازی شده است.
هم‌چنین ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری درجه‌دوم و درجه‌سوم در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان در جریان سال مالی روان احیا و بازسازی شده است.
در عین حال، کار ساخت و احیای ۱۲۱ آب‌ریزه کوچک نیز در ولایت‌های دایکندی، پکتیا، بلخ، سمنگان، بغلان، نورستان، ننگرهار، کنر، لغمان، هرات، غور، خوست، پکتیکا، ارزگان، قندهار و بادغیسُ امسال شروع شده و تا آخر سال مالی جاری تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها