امسال نزدیک به دوصد جریب باغ جدید در کاپیسا احداث شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۵:۳۳
امسال نزدیک به دوصد جریب باغ جدید در کاپیسا احداث شده است

۲۲دلو ۱۳۹۹
طی سال جاری خورشیدی، دوصد جریب باغ جدید در ولایت کاپیسا احداث و چهارده جریب باغ کهنه احیا شده است.
احداث و احیای این باغ‌ها بیش از ۹۰۳هزار افغانی هزینه برداشته است. این هزینه توسط پروژه ملی باغداری و مالداری تامین شده است.
این باغ‌ها شامل بادام، زدآلو، سیب، شفتالو، املوک، گیلاس، چهارمغز، انگور و انار می‌باشد.
 هم‌چنین ۲۳ جریب باغ انگور به شکل چیله‌ای تنظیم گردیده و برای هشت‌ونیم جریب باغ سیب و ناک نیز در ولسوالی‌های شش گانه کاپیسا پایه نصب گردیده است.
ریاست زراعت کاپیسا می‌گوید در سال آینده درنظر دارد ۴۵ جریب باغ مختلف‌النوع جدید از طریق پروژه اضطراری مصونیت غذایی بانک جهانی در ولسوالی‌های حصه اول، حصه دوم و مرکز کاپیسا احداث کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها