امسال نزدیک به دوصد جریب باغ جدید در کاپیسا احداث شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۵:۳۳
امسال نزدیک به دوصد جریب باغ جدید در کاپیسا احداث شده است

۲۲دلو ۱۳۹۹
طی سال جاری خورشیدی، دوصد جریب باغ جدید در ولایت کاپیسا احداث و چهارده جریب باغ کهنه احیا شده است.
احداث و احیای این باغ‌ها بیش از ۹۰۳هزار افغانی هزینه برداشته است. این هزینه توسط پروژه ملی باغداری و مالداری تامین شده است.
این باغ‌ها شامل بادام، زدآلو، سیب، شفتالو، املوک، گیلاس، چهارمغز، انگور و انار می‌باشد.
 هم‌چنین ۲۳ جریب باغ انگور به شکل چیله‌ای تنظیم گردیده و برای هشت‌ونیم جریب باغ سیب و ناک نیز در ولسوالی‌های شش گانه کاپیسا پایه نصب گردیده است.
ریاست زراعت کاپیسا می‌گوید در سال آینده درنظر دارد ۴۵ جریب باغ مختلف‌النوع جدید از طریق پروژه اضطراری مصونیت غذایی بانک جهانی در ولسوالی‌های حصه اول، حصه دوم و مرکز کاپیسا احداث کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۹:۴۴
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی به پیشواز از سال ۱۴۰۵ در غور

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی به پیشواز از سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «احیای زمین سنت پیامبر است» در صحن پوهنتون غور با حضور مسئولان محلی و شماری از استادان و کارمندان ادارات دولتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۹:۳۶
Background image

توزیع تخم کچالو و کود برای ۳۰ تن از دهاقین در مرکز ایبک

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به همکاری مالی مؤسسه سی اچ ای در قریه دره ژوندون مربوط مرکز ایبک برای شماری از دهاقین کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها