افزایش ۱۵ درصدی حاصلات املوک در ولایت کندهار
۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
در نتیجه تلاشهای ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و توسعه باغداری، امسال حاصلات املوک در این ولایت در مقایسه با سال گذشته حدود ۱۵ درصد افزایش یافته و مساحت باغهای املوک نیز گسترش یافته است.
بر اساس معلومات آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، امسال در ولسوالیهای پنجوایی، ارغنداب، ژیری و ډنډ این ولایت، در حدود ۱۰۰ هکتار زمین باغهای املوک ایجاد شده است که از این مساحت، نزدیک به ۶۰۰ متریک تُن املوک بهدست خواهد آمد.
انجنیر ایمل حکیمی متخصص انکشاف باغداری ریاست زراعت کندهار میگوید که همزمان با افزایش مساحت باغهای املوک، حاصلات این میوه نیز در مقایسه با سال گذشته بهگونه چشمگیری افزایش یافته است.
به گفته وی، سال گذشته در مناطق یادشده کندهار، در حدود ۶۰ هکتار زمین باغهای املوک موجود بود که از این باغها نزدیک به ۳۵۰ متریک تُن محصول بهدست آمده بود.
گسترش باغهای املوک بهمنظور توسعه باغداری، افزایش محصولات زراعتی و رشد اقتصادی دهقانان، از فعالیتهای مهم زراعتی ریاست زراعت کندهار بهشمار میرود.
