افتتاح کارخانه بزرگ پروسس انار در کندهار به ارزش ۲ میلیون افغانی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۵۲
کندهار کې د ۲ میلیونه افغانیو په ارزښت د انارو د پروسس ستره کارخونه پرانیستل شوه

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حمایت مالی شرکت خصوصی «میلکو»، یک کارخانه بزرگ فرآوری انار در منطقه چهار باغ ولسوالی ارغنداب به طور رسمی افتتاح شد. هزینه کل این کارخانه حدود ۲ میلیون افغانی برآورد شده و با راه‌اندازی آن، میزان ضایعات انار به شکل چشمگیری کاهش خواهد یافت.
مسؤولان شرکت میلکو می‌گویند که تمامی ماشین‌آلات این کارخانه در داخل کشور، در کندهار ساخته شده و قابلیت پردازش یک تن انار در هر ساعت را دارد. به گفته آنان، استفاده از این ماشین‌ها بسیار ساده است و هر باغدار می‌تواند در باغ خود از آن بهره‌برداری کند.
همچنین باغداران انار کندهار از افتتاح این کارخانه خوشحال‌اند و امیدوارند که با فعال شدن آن، قیمت انار افزایش یابد و خواستار ساخت مراکز مشابه برای سایر میوه‌ها نیز هستند.
قابل ذکر است که این کارخانه در پروسس دانه‌بندی، تهیه آبمیوه، آب‌گیری، مربا، ژله، رب و سایر محصولات انار خدمات ارائه خواهد کرد. فعالیت این مرکز گامی مهم و مؤثر در کاهش ضایعات انار و پروسس استاندارد آن در کندهار خواهد بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS