افتتاح ورکشاپ پلان‌گذاری تولید تخم‌های بذری نباتات زمستانی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۲:۳۳
افتتاح ورکشاپ پلان‌گذاری تولید تخم‌های بذری نباتات زمستانی

۶ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ورکشاپ پلان‌گذاری تولید تخم‌های بذری نباتات زمستانی در ریاست تصدیق‌دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت، توسط مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با حضور شماری از رئیسان و متخصصین وزارت زراعت، مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و مسوولان شرکت‌های تولید تخم‌های بذری افتتاح شد.
در این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی بر اهمیت تولید تخم‌های بذری اصلاح‌شده در رشد سکتور زراعت کشور تأکید کرد و از مسوولان شرکت‌های تولید تخم بذری خواست تا معیارهای تعیین‌شده توسط وزارت زراعت را برای تولید تخم بذری باکیفیت رعایت کنند. وی افزود: "در سه سال اخیر ما همواره با شرکت‌های تخم‌های بذری در تماس بوده‌ایم و مشکلات آنان را حل کرده‌ایم. از این پس نیز این روند ادامه دارد، اما پلانی که از سوی وزارت زراعت به شما ارائه می‌شود باید به‌صورت دقیق تطبیق شده و تمامی معیارهای تعیین‌شده رعایت گردد تا مشکلات دهقانان در زمینه تولید تخم بذری برطرف شود و آنان بتوانند از کشت آن حاصلات بیشتری به دست آورند."
در این ورکشاپ، مولوی امیر محمد حقانی رئیس عمومی ترویج، مولوی صدیق‌الله رحمانی رئیس تصدیق‌دهی تخم‌های بذری، مفتی عبدالرحم شاهد رئیس توسعه سکتور خصوصی، محمد اسماعیل شکیب رئیس توسعه غله‌جات، محمد رفیع باوری رئیس تحقیقات تطبیقی و توافقی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، حفیظ‌الله رئیس اتحادیه شرکت‌های تخم‌های بذری، مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، مسوولان شرکت‌های تولید تخم‌های بذری و متخصصین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری حضور داشتند.
قرار است این ورکشاپ به مدت سه روز ادامه داشته باشد و در آن، پلان چگونگی تولید تخم‌های بذری نباتات زمستانی توسط وزارت زراعت، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و شرکت‌های تولید تخم‌های بذری اصلاح‌شده، تنظیم گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها