اعمار فارم ماهی گرم آبی در خوست

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۲۷
اعمار فارم ماهی گرم آبی در خوست

۱۴میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فارم ماهی تکثیری، ترویجی، خدماتی، آموزشی و نمایشی ماهیان گرم آبی را در باغ شمل ولایت خوست اعمار کرده است.
این فارم در ساحه ۱۲ جریب زمین با ظرفیت یک میلیون چوچه ماهی و تولید ۱۰ تُن گوشت ماهی در یک سال احداث گردیده است. فارم یادشده شامل ۴ باب حوض خاکی نیم‌جریبه، یک باب اطاق هچری، تعمیر اداری ۸ اطاقه، ۲ باب حوض سمنتی به مساحت ۳۰۰ و ۱۵۰ متر مربع، کانال آبرسانی پخته‌کاری شده، ذخیره آب و چاه عمیق می‌باشد.
هزینه مجموعی این فارم حدود ۱۷ میلیون افغانی است که در بخش اعمار ساختمان‌ها، نصب و خریداری تجهیزات مورد نیاز، چوچه ماهی، ماهیان مادری و خوراک آن مصرف گردیده و قرار است به زودی به فعالیت آغاز کند.
بودجه اعمار این فارم از پروژه انکشافی ریاست ترویج طیور و حشرات اقتصادی وزارت زراعت تأمین شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها