استیشن القاح مصنوعی ولسوالی موسهی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۹:۴۹
کابل

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور حمایت از مالداران، استیشن القاح مصنوعی حیوانات و مرکز جمع‌آوری شیر ولسوالی موسهی ولایت کابل را به ‌بهره‌برداری رساند.
عمر‌جان منگل رییس اداره زراعت کابل، در باره آغاز بهره‌برداری این مراکز گفت: «استیشن القاح مصنوعی حیوانات به منظور افزایش نسل گوساله‌های اصلاح شده و بلند بردن سطح تولید شیر و گوشت در این ولسوالی و در مجموع در ولایت کابل می‌باشد.
اقای منگل هم‌چنان گفت که ایجاد مرکز جمع‌آوری شیر در کنار ایجاد بازار برای فروش این محصولات در ولسوالی موسهی، زمینه دسترسی باشندگان پایتخت را به شیر تازه و صحی فراهم  می‌سازد.
هردو مرکز به هزینه مجموعی نزدیک به چهارونیم میلیون افغانی از بودجه انکشافی ریاست زراعت کابل ساخته شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها