آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۳۸
آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند


۲۷ عقرب ۱۳۹۹
برنامه‌ی «آموزش آموزگاران» به منظور آشناسازی ترینران مرغداری پنج ولسوالی هرات، از سوی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP2)وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شد.
۲۰ تن از کارمندان برنامه‌ی SNaPP2 از ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده جان، و غوریان، تحت پوشش این برنامه‌ی آموزشی هستند. این برنامه سه روزه است و مهم‌ترین مسأله‌ی آموزشی آن «مدیریت مرغداری» است.
جایگاه مرغداری، تولیدات مرغداری، سیستم‌های مرغداری، تغذیه‌ی مرغ‌های تخم‌گذار، واکسیناسیون، امراض و صحت مرغ‌ها، Biosafety و Biosecurity، و ریکوردگیری در این برنامه نیز مورد بحث قرار گرفته است. در جریان برنامه، تجارب و درس‌های آموخته شده با همه‌ی اشتراک‌کننده‌گان در میان گذاشته خواهد شد.
از آن‌جایی که وزارت زراعت در آستانه‌ی تطبیق پروژه‌ی مرغداری نیمه‌صنعتی از طریق برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم خود در ولایت هرات قرار دارد، ارتقای ظرفیت و آموزش‌دهی مهارت‌های مدرن به ترینران بخش مرغداری، به مؤثریت هر چه بیش‌تر این برنامه می‌انجامد. آموزگاران مرغداری که در این برنامه آموزش دیدند، قرار است در ولسوالی‌های مربوط، مستفیدشونده‌گان از پروژه‌های مرغداری را آموزش بدهند تا کاروبار مرغداری‌شان رشد کند.
باید گفت که در برگزاری این برنامه، دانشکده‌ی علوم وترنری دانشگاه هرات نیز همکاری کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها