آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۳۸
آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند


۲۷ عقرب ۱۳۹۹
برنامه‌ی «آموزش آموزگاران» به منظور آشناسازی ترینران مرغداری پنج ولسوالی هرات، از سوی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP2)وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شد.
۲۰ تن از کارمندان برنامه‌ی SNaPP2 از ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده جان، و غوریان، تحت پوشش این برنامه‌ی آموزشی هستند. این برنامه سه روزه است و مهم‌ترین مسأله‌ی آموزشی آن «مدیریت مرغداری» است.
جایگاه مرغداری، تولیدات مرغداری، سیستم‌های مرغداری، تغذیه‌ی مرغ‌های تخم‌گذار، واکسیناسیون، امراض و صحت مرغ‌ها، Biosafety و Biosecurity، و ریکوردگیری در این برنامه نیز مورد بحث قرار گرفته است. در جریان برنامه، تجارب و درس‌های آموخته شده با همه‌ی اشتراک‌کننده‌گان در میان گذاشته خواهد شد.
از آن‌جایی که وزارت زراعت در آستانه‌ی تطبیق پروژه‌ی مرغداری نیمه‌صنعتی از طریق برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم خود در ولایت هرات قرار دارد، ارتقای ظرفیت و آموزش‌دهی مهارت‌های مدرن به ترینران بخش مرغداری، به مؤثریت هر چه بیش‌تر این برنامه می‌انجامد. آموزگاران مرغداری که در این برنامه آموزش دیدند، قرار است در ولسوالی‌های مربوط، مستفیدشونده‌گان از پروژه‌های مرغداری را آموزش بدهند تا کاروبار مرغداری‌شان رشد کند.
باید گفت که در برگزاری این برنامه، دانشکده‌ی علوم وترنری دانشگاه هرات نیز همکاری کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها