آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۳۸
آموزش‌دهنده‌گان مرغداری پنج ولسوالی هرات مهارت‌های جدید یاد گرفتند


۲۷ عقرب ۱۳۹۹
برنامه‌ی «آموزش آموزگاران» به منظور آشناسازی ترینران مرغداری پنج ولسوالی هرات، از سوی برنامه حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP2)وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شد.
۲۰ تن از کارمندان برنامه‌ی SNaPP2 از ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده جان، و غوریان، تحت پوشش این برنامه‌ی آموزشی هستند. این برنامه سه روزه است و مهم‌ترین مسأله‌ی آموزشی آن «مدیریت مرغداری» است.
جایگاه مرغداری، تولیدات مرغداری، سیستم‌های مرغداری، تغذیه‌ی مرغ‌های تخم‌گذار، واکسیناسیون، امراض و صحت مرغ‌ها، Biosafety و Biosecurity، و ریکوردگیری در این برنامه نیز مورد بحث قرار گرفته است. در جریان برنامه، تجارب و درس‌های آموخته شده با همه‌ی اشتراک‌کننده‌گان در میان گذاشته خواهد شد.
از آن‌جایی که وزارت زراعت در آستانه‌ی تطبیق پروژه‌ی مرغداری نیمه‌صنعتی از طریق برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم خود در ولایت هرات قرار دارد، ارتقای ظرفیت و آموزش‌دهی مهارت‌های مدرن به ترینران بخش مرغداری، به مؤثریت هر چه بیش‌تر این برنامه می‌انجامد. آموزگاران مرغداری که در این برنامه آموزش دیدند، قرار است در ولسوالی‌های مربوط، مستفیدشونده‌گان از پروژه‌های مرغداری را آموزش بدهند تا کاروبار مرغداری‌شان رشد کند.
باید گفت که در برگزاری این برنامه، دانشکده‌ی علوم وترنری دانشگاه هرات نیز همکاری کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۳۰
Background image

د خوست دکرنې رییس د اړیکو دفتر ولایتي مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیرمحمد ذبیح په دې ولایت کې د اړیکو دفتر«ټي‌ال‌او» ولایتي مسوول محمد علي ځدراڼ سره په ناسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

د کندز دکرنې رییس د افغانستان د ټولنیزپیاوړتیا مؤسسې مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندز ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیاز محمد عابد دخپل کار په دفتر کې د افغانستان د ټولنیز پیاوړتیا مؤسسې د کندز ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

در ارزگان برای ۲۵۰ دهقان سیستم عصری آبیاری قطره‌ای فعال شد تا در صرفه‌جویی آب و افزایش حاصلات باغ‌ها کمک کند

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، به منظور عصری‌سازی زراعت و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم عصری آبیاری قطره‌ای در باغ‌های ۲۵۰. . .

بازگشت