آغاز صادرات انجیر قندهار به کشورهای خارجی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۰:۳
کندهار څخه بهرنیو هېوادونو ته د انځرو صادرات پیل شو

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، به همکاری اتحادیه دهقانان و توسط یکی از تاجران ملی، روند صادرات نخستین ۱۰۰ تُن انجیر به کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی آغاز شد. این محموله به‌عنوان نخستین صادرات انجیر در سال جاری به حساب می‌آید.
رئیس اتحادیه دهقانان، محمد خالد زعفران، می‌گوید که برای انجام این صادرات، همکاری والی قندهار، ریاست زراعت، نمایندگان اتاق تجارت و تاجران ملی ضروری بود. در نتیجه همین تلاش‌ها، اکنون انجیر قندهار به بازارهای بین‌المللی کشورهای عربی صادر می‌شود.
مسؤولان اتحادیه از تلاش‌های دوامدار امارت اسلامی و تاجران ملی قدردانی کرده و ابراز امیدواری می‌کنند که در ماه‌های آینده نه تنها صادرات انجیر، بلکه صادرات دیگر میوه‌های تازه قندهار نیز به کشورهای خارجی گسترش یابد.
شایان ذکر است که مسؤولان امارت اسلامی تلاش دارند صادرات محصولات زراعتی را نسبت به سال گذشته افزایش دهند و برای میوه‌های قندهار فرصت‌های بهتری را در بازارهای جهانی فراهم کنند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها