دیدار وزیر زراعت با مسوول وضعیت اضطراری سازمان ملل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۱۴:۳۰
دیدار وزیر زراعت با مسوول وضعیت اضطراری سازمان ملل

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با رین پاولسین رییس وضیعت‌های اضطراری  و انعطاف پذیری سازمان ملل و ریجارد ترانچارد رییس سازمان خوارکه و زراعت ملل متحد در افغانستان دیدار کرد.
مسوولان سازمان ملل در مورد فعالیت‌های شان در بخش‌ توزیع تخم‌های اصلاح شده و کود کیمیاوی، مواد خوراکه حیوانی، توزیع بسته‌های مالداری و باغداری، فراهم نمودن واکسین حیوانات برای دهقان و مالداران افغانستان به وزیر زراعت معلومات اراییه کردند و خواستار همکاری وزارت زراعت در رساندن کمک‌ها برای دهقان و مالدارن مستحق شدند. 
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مورد فراهم نمودن سهولت‌های بیشتر و دهقان و مالدارن تاکید کرده و از سازمان‌ ملل خواست تا در بخش جلوگیری از تلفات مواشی و فراهم نمودن مواده خوراکه حیوانی برای مالدارن با وزارت زراعت همکاری نمایند.
همچنان وزیر زراعت تاکید بر تطبیق پروژه‌های سازمان ملل دربخش‌های زیربنایی کرده و از مسوولان سازمان ملل خواست تا در بخش‌های بینادی با دهقانان و مالدارن مانند احداث سردخانه‌ها برای نگهداری محصولات زراعتی شد.‌

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها