مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۴:۱۲
مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

۱۸ اسد ۱۴۰۰
پروژه احیای جنگلات که به منظور بهبود وضعیت ایکوسیستم توسط ریاست زراعت با همکاری بنیاد آقاخان از  اول ماه می ۲۰۱۹ در ولایت دایکندی شروع شده بود، با دستاوردهای مهمی به پایان رسید.
تنظیم آب‌ریزه‌ها در مساحت ۹۲۰ هکتار زمین در ولسوالی‌های میرامور و شهرستان از طریق ساخت واترشیت، بندهای خاکی و سنگی، چک‌دم و کاشت تخم بادام استالیفی، کوهی، سنگی و پسته‌ای، احیا و حفاظت ۱۱۳ هکتار علفچر‌، ساخت ‌۲۳۰ سبزخانه، ساخت یک سیستم آفتابی به منظور تحت پوشش آبیاری در آوردن ۴۸ هکتار زمین، ساخت ۱۱ ذخیره‌گاه آب، احداث شانزده قوریه به منظور تولید نهال، غرس نهال در ۴۸ هکتار زمین، احداث ۵۶۱ باغچه خانه‌گی و راه‌اندازی ده‌ها کارگاه آموزشی برای بلند بردن ظرفیت دهقانان از جمله دستاوردهای عمده این پروژه است.
این پروژه توسط برنامه انکشافی ملل متحد و کوریای جنوبی تمویل می‌شد. مرحله بعدی این پروژه قرار است به‌زودی در تمام ولسوالی‌های دایکندی راه‌اندازی شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری جلسه مشترک ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت با مسئولان مؤسسه تحفظ حیات وحش (WCS)

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رابطه به حفاظت حیات وحش و تهیه پلان مدیریتی پارک ملی واخان برگزار شد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۰
Background image

تطبیق واکسین بیماری سگ دیوانه در ولایت میدان وردگ آغاز شد

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردگ از تطبیق موفقانه ۱۵۰ دوز واکسین ضد بیماری سگ دیوانه (ربیس) در ولسوالی‌های سیدآباد، نرخ، چک و مرکز این ولایت خبر داد.
به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۲:۶
Background image

جریان توزیع گندم و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت‌های شمال کشور

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
روند توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت‌های شمال کشور به‌گونه منظم، شفاف و هماهنگ جریان دارد. این برنامه به اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین. . .

بازگشت به خبرها