قرارداد دو پروژه زراعتی به ارزش بیش از سه میلیون افغانی در بامیان به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۶:۲۹
sad

۱۳ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، قرارداد دو پروژه را با شرکت تجارتی رفاه دهقان و شرکت خدمات لوجستیکی جیران هندوکش با هزینه مجموعی سه میلیون و ۲۶۲ هزار و ۲۰۵ افغانی به امضا رساند.
عبدالوهاب محمدی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری بامیان، در مراسم امضای این قرارداد، روی کیفیت کار این پروژه‌ها تأکید کرده و از شرکت‌های قراردادی خواست تا قبل از رسیدن فصل سرما و مطابق به قرارداد، کارشان را به انجام برسانند.
این پروژه‌ها شامل پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت ایجاد و تجهیز انجمن زردآلو و تدارک وسایل آن به شمول خشک‌کن زردآلو و پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت تجهیز و بازسازی انجمن و تدارک وسایل ارزش‌افزایی شیر می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS