پیشرفت ۴۵ درصدی کار ساخت ده مرکز نگهداری مواد خوراکی حیوانی

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۳:۴۰
پیشرفت ۴۵ درصدی کار ساخت ده مرکز نگهداری مواد خوراکی حیوانی

۰۳ اسد ۱۴۰۰
کار ساخت ده مرکز نگهداری مواد خوراکی حیوانی در ولایت‌های تخار، بامیان، لوگر، لغمان، کنر، پکتیا، هرات، زابل و هلمند، حدود ۴۵ درصد پیش رفته است.
این مراکز از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور نگهداری مواد خوراکی حیوانی از جمله «سایلُچ» ساخته می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت با اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای هیئت‌مدیره اتاق زراعت و مالداری و اتحادیه مرغ‌داری افغانستان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

در کاپیسا برای ۶۰۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خود، برنامه‌های آموزشی و آگاهی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع شش دستگاه جوجه‌کشی برای مرغداران در بادغیس

۱۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور حمایت از سکتور مرغداری و تقویت فعالیت‌های تولیدی، شش دستگاه جوجه‌کشی را برای مستفیدشوندگان در قریه عمله‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS