با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۱:۲
با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
نخستین پروژه سولر سیستم بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی، به بهره‌برداری سپرده شده و با بهره‌برداری آن ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این پروژه به کمک بنیاد آقاخان و تحت نظارت ریاست زراعت دایکندی، بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور اجرا شده است. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که با استفاده از این سیستم، به طول ۴۵۰ و ارتفاع ۲۰۰ متر، آب از دریای هلمند بالای مزارع انتقال می‌یابد و ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
از این پروژه 57 خانواده مستفید می‌شوند. هزینه اجرای این پروژه به یک میلیون و ۴۱۳هزار و ۸۹۹ افغانی می‌رسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد «وهاج» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات و اقتصاد و همچنین مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی استفاده مؤثر از حشره‌کش‌ها برای دهقانان در ولایت سمنگان

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه آموزشی را در قریه‌های شریکیار و دوکوه مرکز ایبک برگزار کردند.
گلاب‌الدین غیاثی مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۳:۵۸
Background image

شناسایی مستفیدین احداث باغ‌های نهال مثمر در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرد که روند سروی و شناسایی ۶۰ خانواده مستحق پروژه احداث باغ‌های نهال مثمر در ولسوالی اشترلی تکمیل گردیده است.
به گفته. . .

بازگشت به خبرها