باغداران نیمروز به احداث باغ‌های خُرما علاقمند شده‌اند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۱:۵۹
باغداران نیمروز به احداث باغ‌های خُرما علاقمند شده‌اند

۸سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، از افزایش علاقمندی باغداران این ولایت به احداث باغ‌های خُرما خبر داده می‌گوید که قرار است طی پنج سال، ۳۰۰ هکتار باغ تجارتی خُرما در نیمروز احداث شود.
این ریاست می‌افزاید که ولایت نیمروز از آب‌وهوای مناسب برای احداث باغ‌های جدید به ویژه نباتات مثمر «شوره‌پسند» از قبیل خُرما، عناب و پِسته برخوردار است.
ریاست زراعت نیمروز می‌افزاید که یک برنامه پنج‌ ساله برای احداث ۳۰۰ هکتار باغ تجارتی خُرما در این ولایت دارد و براساس این برنامه، ۲۵ جریب زمین در سال ۱۳۹۹ باغ خُرما احداث شده و امسال نیز ۱۲۵ جریب دیگر احداث می‌شود. این باغ‌ها به شکل تجارتی احداث می‌شوند.
شاه‌محمد یک تن از باغداران پیش‌قدم در منطقه رباط ولسوالی چهار برجک است که بیش از بیست‌هزار اصله نهال خُرما به منظور ایجاد باغ تجارتی غرس کرده است.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها