جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت، اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۶:۷
جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت، اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد

۲ سرطان ۱۴۰۰
جلسه هماهنگی پروژه مدیریت آب‌ریزه‌ها جهت سازگاری با اثرات تغییر اقلیم در حوزه دریایی کابل، به رهبری حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با نماینده‌گان اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) به‌صورت آنلاین برگزار شد.
پروژه مدیریت آب‌ریزه‌ها جهت سازگاری با اثرات تغییر اقلیم در حوزه دریایی کابل، ۵۰ میلیون دالر هزینه دارد که از سوی صندوق سبز اقلیم (GCF) تمویل می‌شود.
قرار است این پروژه در مدت شش سال از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری اداره ملی حفاظت محیط زیست و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد تطبیق شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها