۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۲:۴
۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

۱۷ جوزا ۱۴۰۰
به مقدار ۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی که سال گذشته از سوی وزارت زراعت به منظور رسیده‌گی به افراد فقیر و متضرر از خشک‌سالی و کرونا در ولایت دایکندی تخصیص داده شده بود، با همکاری وزارت محترم مبارزه با حوادث طبیعی، به این ولایت منتقل و در گدام ریاست زراعت تخلیه شد.
امسال با توجه به شدت خشک‌سالی در ولایت دایکندی که در اثر آن در برخی مناطق مزارع گندم للمی و آبی از بین رفته است، مردم بیش‌تر به کمک‌های غذایی نیازمند هستند. ریاست زراعت دایکندی با توجه به این معضل، از نهاد‌های دولتی و دونر‌ها خواهان کمک‌های غذایی بیش‌تر شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS