۶۸۶ دهقان چگونگی کنترول امراض نباتی را در دایکندی آموزش دیدند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۲ - ۸:۴۵
۶۸۶ دهقان چگونگی کنترول امراض نباتی را در دایکندی آموزش دیدند

۲۱ ثور ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالدرای دایکندی  ۶۸۶ تن دهقان را به گونه عملی کنترول همه جانبه آفات و امراض نباتی (IPM) و کنترول کیمیاوی مورخیمه ساز و کرم تخم‌خوار سیب آموزش داده
این آموزش‌ها  از طریق مدیریت حفاظه نباتات این ریاست برای دهقانان ولسوالی‌های کیتی، خدیر، اشترلی، پاتو، میرامور وشهرستان ولایت دایکندی به هدف کنترول آفات و امراض و بلند بردن ظرفیت دهقانان برگزار شده بود.
همچنان پس از ختم این آموزش‌ها ۳۶هزار ۵۰۰ اصله نهال درمقابل امراض شیپیشک نباتی، مور خیمه ساز، مور پتدار و سایر امراض نباتی دوا پاشی شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS