راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۴:۱۸
راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

۱۸ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در هماهنگی با اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، کارگاه مشورتی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست،  تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات و ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش راه‌اندازی کرده است.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در آغاز این کارگاه چهار روزه، گفت که این وزارت توانسته در بخش بهبود وضعیت محیط‌زیست گام‌های موثری بردارد و هجده‌هزار هکتار جنگل پسته و بادام کوهی را احیا و دوهزار و پنج‌صد هکتار زمین را در کمربند سبز کابل، سرسبز بسازد. آقای غفوری هم‌چنین افزود که تولید ۲۸.۸ میلیون اصله نهال، ایجاد ۴۳۰هزار هکتار جنگل طبیعی در ۲۲ ولایت ولایت، احیای ۳هزار و ۱۷۸هکتار علفچر در ۱۲ ولایت، احیا و حفاظت از دوهزار و ۶۷۰ هکتار ساحه مربوط به نباتات طبی از قبیل هنگ و شیرین بویه در سطح کشور، از جمله‌ی این فعالیت‌ها است.
 حشمت‌الله غفوری گفت‌ «وزارت زراعت، مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گل‌خانه‌ای، بهبود محیط‌زیست و حفاظت از تنوع حیات را در نظر دارد و مسوولیت‌های وظیفوی خویش می‌داند.»
آقای غفوری در عین‌حال به طرح پالیسی ملی محیط‌زیست اشاره کرد و می‌گوید که این سند می‌تواند در راستای مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گلخانه‌ای و تنوع حیات نقش ارزنده داشته باشد.
هم‌چنین اجمل مرتضوی رییس تقنین و پالیسی اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، می‌گوید که در این کارگاه در بخش‌های طرح پالیسی ملی محیط‌زیست، تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات، برنامه عمل ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش و سند مشارکت ملی صحبت می کنند.
در کارگاه مشورتی طرح پالیسی ملی محیط‌زیست بیش از دوصد نفر از مسوولان محلی از ۳۴ ولایت شرکت کرده‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

بازگشت به خبرها