ملاقات وزیر زراعت با مسوولین صندوق وجهی انکشاف زراعت

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۷:۴۴
ملاقات وزیر زراعت با مسوولین صندوق وجهی انکشاف زراعت

۱۲ثور ١٤۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با مسوولان و شماری از کارمندان صندوق انکشاف زراعت، ADF، در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، ایمل آرمان رییس هیات عامل صندوق وجهی انکشاف زراعت، در باره کارکرد‌های این صندوق و برنامه‌های سال ۱۴۰۰، به وزیر زراعت معلومات مفصل ارایه کردند.
هم‌چنین داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این دیدار رهنمودها و هدایت‌هایی در باره چگونگی تطبیق برنامه‌های صندوق وجهی انکشاف زراعت در ولایات، ارایه کرد. آقای احدی با بیان این که افغانستان یک کشور زراعتی است، تاکید کرد که برای دست‌رسی دهقانان و متشبثین زراعتی به قرضه، باید سهولت‌ها و توجه خاصی صورت بگیرد.
صندوق وجهی انکشاف زراعت، در سال جاری خورشیدی برای بیش از هفت‌هزار دهقان در ۳۴ ولایت قرضه‌های مالداری و زراعتی توزیع می‌کند. روند توزیع این قرضه‌ها از ابتدای سال مالی ۱۴۰۰ آغاز شد. این نهاد برای سال مالی جاری، ۱.۸ میلیارد افغانی بودجه دارد. این بودجه توسط اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا، USAID، تامین می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

افتتاح کانال آب زراعتی در ولسوالی خاش بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه ده‌پاره ولسوالی خاش بدخشان با حضور مسئولان محلی، نمایندگان ریاست زراعت و تیم تخنیکی موسسه افغان اید افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۴۱
Background image

توزیع ۱۶ گاوشیری نسل وطنی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بدخشان، ۱۶ فرد گاوشیری نسل وطنی به همراه چوچه‌های آن برای ۱۶ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در سه قریه ولسوالی وردوج توزیع کرد  این برنامه توسط دفتر بنیاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۳۹
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری در قریه خوال ولایت بامیان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، برنامه وقایوی یوریا اسپری را در قریه خوال مرکز بامیان تطبیق کردند.
در این برنامه،. . .

بازگشت به خبرها