پارسال بیش از ۷۴هزار تُن گلپی حاصل گرفته شد

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۷:۰
پارسال بیش از ۷۴هزار تُن گلپی حاصل گرفته شد

۵ ثور ۱۴۰۰
آمار ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که سال گذشته بیش از ۷۴هزار متریک‌تُن گلپی در سراسر کشور حاصل گرفته شده است.
بیشترین مزارع گلپی در ولایت‌های هرات، بلخ، لغمان، ننگرهار، بامیان، کندهار، سرپل، خوست، کنر، تخار و بدخشان وجود داشته است. در مجموع، سال گذشته نزدیک به ۳هزار و ۶۸۷ هکتار زمین در سراسر کشور گلپی کشت شده بود.
گلپی یکی از سبزیجات مفید غذایی می‌باشد که برای پیش‌گیری از مبتلا شدن به بیماری سرطان، کمک به هضم بهتر غذا، کاهش وزن و تقویت حافظه مفید است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS