بیش‌ از دوهزار و شش‌صد فارم ماهی‌پروری در سطح کشور فعالیت دارند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۱۴:۴۳
بیش‌ از دوهزار و شش‌صد فارم ماهی‌پروری در سطح کشور فعالیت دارند

۱۷حمل ۱۴۰۰
براساس معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، دوهزار و ۶۳۶ فارم ماهی‌پروری در سراسر کشور وجود دارند که از طریق این فارم‌ها سالانه بیشتر از ده‌هزار متریک‌تُن گوشت ماهی تولید می‌شود.
ولایت‌های هلمند، کندهار، ننگرهار، کندز، ارزگان، کنر و هرات از تولید کنندگان اصلی گوشت ماهی در سطح کشور می‌باشند.
شیر ماهی، لقه ماهی، خال ماهی، طیاره ماهی، موری ماهی، ماهی قنات و مار ماهی از ماهی‌های مشهور در افغانستان اند. یک کیلو گوشت ماهی تازه از دوصد افغانی تا سه‌صد افغانی در بازارهای کابل و ولایات به فروش می‌ر‌سد.
وزارت زراعت سالانه بین هشتاد تا صد مرکز پرورش‌ماهی ایجاد می‌کند. یکی از برنامه‌های کلیدی این وزارت توسعه پایدار ماهی‌پروری در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

بازگشت به خبرها